tirsdag den 5. april 2016

Værtsfamilie!!

Så blev det endelig min tur til at få en værtsfamilie! Arghh hvor er det fedt, jeg er så spændt! Jeg havde ellers på fornemmelsen at jeg ville blive en af de sidste til at få en placering, så det er bare feedt!
Jeg snakkede med Explorius idag ved 11-tiden, hvor de fortalte mig lidt om hvor jeg skal bo, min familie osv. Jeg skal til Louisiana.  Louisiana ligger inde mellem Mississipi, Arkansas og Texas. Dvs varme somre og milde vintre, hvilket passer mig perfekt!:-)
Min værtsfamilie bor i en mindre by på 2200 indbyggere, den hedder Coushatta og ligger 50 min. fra Shreveport som er en stor by på 200.000 indbyggere, så det er vildt dejligt.


 Jeg skal bo hos et ægtepar, Jack og Cathie, på 50 og 51 år, de har også en datter, Ashley, på 29 som dog er flyttet hjemmefra og har fået en baby:).
Min værtsfar interesserer sig for at fiske og for computer. Min værtsmor elsker at gå ture, shoppe, se film og lave mad, så det passer mig perfekt!
Deres hus er ret stort og jeg får mit eget værelse + badeværelse/toilet.
De har haft 12 andre udvekslingsstudenter boende, lige nu en fra Spanien. Det er vildt dejligt for så har de noget erfaring, hvis man kan sige det sådan... :-)


Jeg skal gå på Red River high school som ca. ligger 3 kilometer fra hvor jeg skal bo. Der går 325 elever, hvilket jeg synes er perfekt. 
Min skole starter d. 11 august, så jeg regner med at skulle rejse til NYC i starten af August.


Knus Freja


Ingen kommentarer:

Send en kommentar