onsdag den 29. juni 2016

Slut med folkeskolen


Jeg sidder nu og er færdig med folkeskolen, noget jeg har set frem til i så lang tid! I sidste fredags havde jeg dimission på min skole, hvor jeg havde en fantastisk aften men en masse søde mennesker. Det er helt mærkeligt at folkeskolen er slut, det er ikke rigtig gået op for mig, haha... Tiden er gået så hurtigt, men alligevel føles det som om jeg aldrig har lavet andet. 
Noget det er endnu mere vildt, er, at jeg om 35 dage er på vej til USA, jeg glæder mig helt ubeskriveligt, men samtidig er det også gået op for mig hvor lang tid et år egentlig er, og hvor meget jeg kommer til at savne familie og venner... Det betyder dog ikke at jeg ikke vil afsted, det vil jeg! Jeg er sikker på at dette år nok skal blive et af mine bedste i mit liv.
Om et par uger skal jeg ind på ambassaden og ordne mit visum så det er på plads.
Jeg har fået skrevet, og Skypet, med mit værtsfamilie - de er så søde! Samtidig har jeg også skrevet med Ines, deres nuværende udvekslingsstudent, hun er den sødeste, og jeg glæder mig til at hun kommer på besøg næste forår i USA. Jeg har også skrevet med en masse piger fra min skole, de glæder sig meget til at jeg kommer, de er fantastiske:)
Nu kan jeg bare slet ikke vente.
Nu er der egentlig bare tilbage at sige farvel til familie og venner, og så skal jeg afsted, d. 2 august:-)


Freja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar